kopi-av-some-169-–-nettside-–-mal

Værekraft: Inner Development Goals

Er du interessert i å lære mer om hvordan personlig utvikling og endring av mindset kan gi oss kraft til å endre verden? Inner Development Goals er en samling mennesker over hele verden som mener at hver og en av oss må begynne med oss selv og utvikle oss selv , vårt tankesett og vår egen hverdag for å kunne være med og endre samfunnet rundt oss.

FNs 17 bærekraftsmål kom i 2015. Omtrent samtidig kom Center for Væredygtighed i Aarhus med 9 væredygtighedsmål, og noen år senere dukket IDG - Inner Development Goals opp fra Stockholm. Dette siste initiativet har nå spredt seg til nesten 100 land.

IDG har delt inn kvaliteter man kan utvikle i fem områder:

Være

Tenke

Relatere

Samarbeide

Handle

De indre bærekraftsmålene består av disse fem dimensjonene, og i alt 23 egenskaper under disse.

I denne presentasjonen kommer Lars Verket for å fortelle om de indre bærekraftsmålene (IDG), som han har kalt VÆREKRAFT på norsk. Kanskje kan de ses på som "innsiden av bærekraften". Lars håper i alle fall å vise frem at vi trenger værekraft for å ha bærekraft.

Flere store bedrifter (f.eks. Volvo og IKEA) har tatt i bruk de indre bærekraftsmålene i sin virksomhet. I tillegg til FNs bærekraftsmål. Du kan lese mer om dette på websidene til IDG. Hvis du har lyst til å bidra inn i arbeidet med IDG HUB Sørlandet, så er du hjertelig velkommen til en prat etter presentasjonen.

IDG tilbyt har kurs, samlinger, metodikk og annet nyttig lesestoff. Medlemsskap er gratis. Les mer om IDG her: https://innerdevelopmentgoals.org/

Praktisk informasjon

Tid

fredag, 7. juni
12:00 - 12:45

Sted

Bølgen bærekraftsenter, Dronningensgate 2A, 1.etasje

Pris

Gratis

Påmelding