design-uten-navn-(2)

Søknads-workshop: Sparebanken Sør Bærekrafttak

Sparebanken Sør deler ut midler til bærekraftsprosjekter i regionen gjennom sin utlysning Bærekrafttak - sammen om framtida.

Har du sett Sparebanken Sørs utlysning av bærekraftsmidler? 

Sparebanken Sør har etablert Bærekrafttaket 2022 som en hyllest til de lokale ideene og prosjektene som bidrar til en bærekraftig framtid i landsdelen vår. De reiser til 4 regioner med 4 millioner til gode prosjekter innen bærekraft.

Bærekrafttak - Sammen om framtida

Vi på Bølgen bærekraftsenter ønsker å stimulere til så mange gode søknader som mulig! Det er enkelt å søke -men hvis du trenger et spark for å få det gjort: Kom og bli med på søknads-workshop på Bølgen bærekraftsenter! 

Vi har invitert bærekraftsansvarlig i Sparebanken Sør Magne Kvaslerud til å fortelle om utlysningen og hva de ser etter.

På workshopen kan du få hjelp til søknaden, en second opinion eller hjelp til formuleringer. Målet er å skrive gode søknader -og gjerne å få levert søknadene i løpet av kvelden!

Vi kan absolutt ikke garantere at søknaden blir innvilget -men vi kan garantere trening i å skrive søknad, hyggelig samvær og servering av bærekraftig mat.

Velkommen!

Praktisk informasjon

Tid

tirsdag, 20. september
17:00 - 20:00

Sted

Bølgen bærekraftsenter, 3.etg

Pris

Medlemmer: Gratis
Studenter og Start-Ups: 90,-
Andre: 290,-

Påmelding