skjermbilde-2022-04-06-kl.-15.43.00

Økologisk smaksreise

Bli med på en hyggelig smaksreise med mat og drikke fra lokale produsenter fra Agder. Vi har med oss ost i verdensklasse, drikke fra lokal vingård, økologisk og vellagret spekemat og duggfrisk lokalt tappet lesk.

Bli bedre kjent med matregionen Agder. Her vil du få anledning til å kose deg med mat og drikke. Vi vil også fortelle litt om fordelene ved å velge økologisk, og du får presentasjoner og smaksprøver fra flere lokale mat- og drikkeprodusenter.

Gjennom kvelden vil du bli guidet gjennom ulike smaker, og sommelier Dagfinn W. Iversen vil dele av sin kunnskap.

Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av. Meld deg på nå -begrenset antall plasser. 

 

Fra programmet denne kvelden:

Velkomstdrink servert av kveldens vinkelner

Dagfinn With Iversen

Presentasjon av Skåre Gård og smakebiter av økologisk hamburger, ramsløkspølse og spekekjøtt.

Visuell presentasjon av de økologiske gårdene i Agder m/smak av vin, brød, honning og syltetøy. Prøv foccacia- brød dyppet i honning sammen med Tjamsland Ysteri prisbelønnete ost.

Vi serverer the ODD bakery sitt veganske brød sammen med alle smakene.

Hør og smak på vin fra Skudeneset Gaard i Søgne. Vingården stiller med sin egenproduserte musserende vin.

Sommelier Dagfinn W. Iversen forteller om fordelene ved å velge økologisk og biodynamikk innen druedyrking. Smak på hans utvalgte økologiske viner for kvelden og hvilken vin som passer til de ulike smakene.

Prøv en smak av Brunehaut økologiske øl til ramsløkpølse fra Skåre gård.

Jordnært fra Agder forteller og økologisk gårdsdrift og hvorfor velge økologisk .

Du kan nyte en tår av vinkelnerens utvalgte mens du lytter eller forsyne deg av eplemos fra Slettene Hage.

Bli bedre kjent med produsentene, de svarer på spørsmål og forteller mer om sine produkter og prosjekter.

Velkommen til Bølgen og økologisk smaksreise!

Praktisk informasjon

Tid

torsdag, 28. april
19:00 - 21:30

Sted

Bølgen bærekraftsenter

Pris

Bølgen-medlem: 400,-
Andre: 550,-

Påmelding