cd-film-website-header-1400x788.

Filmvisning: Leaning into the wind (2017)

Leaning Into the Wind er en levende reise gjennom de forskjellige lagene i Goldsworthys verden. Fra urbane Edinburgh og London, til sydlige Frankrike og New England. Gjennom den frodig reiseskildringen, Goldsworthys verk og Riedelsheimers vakre foto omdefineres landskapet, og mennesket knyttes uløselig til naturen.

Leaning into the Wind (2017) Thomas Riedelsheimer

Møt den anerkjente “earth art”-kunsteren Andy Goldsworthy. Leaning Into the Wind er en levende reise gjennom de forskjellige lagene i Goldsworthys verden. Fra urbane Edinburgh og London, til sydlige Frankrike og New England. Gjennom den frodig reiseskildringen, Goldsworthys verk og Riedelsheimers vakre foto omdefineres landskapet, og mennesket knyttes uløselig til naturen.

Andy Goldsworthy er skulptør og fotograf, mest kjent for sin landskapskunst. Installasjonene hans har blant annet vært utstilt ved Washington DCs National Gallery of Art og National Museum of Scotland.

Info og trailer hos Cinemateket

 

Filmen vises hos Cinemateket i Kongensgate 6, Kristiansand.

 

Filmen er en del av Miljøuka 2022 og vises som resultat av et samarbeid mellom Bølgen Bærekraftsenter, Kristiansand kommune, Cinemateket, Barnefilmfestivalen og Bærekraftsfestivalen.  Under miljøuka vil det vises en rekke oppsiktsvekkende filmer med fokus på miljø og bærekraft. Vi ønsker å gi deltakerne en flott kinoopplevelse samtidig som filmene er ment å inspirere og gi håp for fremtiden.

Praktisk informasjon

Tid

tirsdag, 31. mai
18:00

Sted

Cinemateket, Kongensgate 6

Pris

Kr. 70,-

Kjøp billett