vetle-til-vafler-kutta

Bølgenvafler med forskernytt!

Vi har bestilt en forsker til Bølgenvafler! Spis gode vafler og få forskernytt om hvordan vi bedre kan utnytte råstoff og biprodukter!

Vi inviterer som vanlig til nystekte vafler hver tirsdag fra kl. 12.00 hos oss på Bølgen bærekraftsenter! Her kan du treffe alle som jobber og har kontorplass på Bølgen, spise vafler og få en hyggelig prat!

Vi holder til i 4. etasje.

Denne tirsdagen har vi invitert en forsker på vafler!

Vetle Kjær Risinggård i NORCE forsker på hvordan vi kan redusere bruken av naturressurser ved å bruke sirkulære løsninger og utnytte restråstoff og biprodukter bedre.

Globalt, og spesielt i Norge, bruker vi mye mer naturressurser enn det vi har tilgjengelig. Resultatet er avskoging, oppbrukte mineralreserver og klimagassutslipp fra fossil energi. Det er ikke bærekraftig og vil føre til redusert levestandard på sikt.

Bedre økonomi og bærekraft – hvorfor LCA (Life Cycle Analysis) er viktig for deg

I NORCE har de prosjekter der de samarbeider med bedrifter for å finne alternative råvarer eller bedre bruk av restråstoff og biprodukter. Vi samarbeider også med universiteter og høyskoler for å bygge mer kapasitet innen forskning og utdanning. 

Ta også direkte kontakt med Vetle Kjær Risinggård: veri@norceresearch.no

Du trenger ikke melde deg på og alt er gratis!

Velkommen!

Praktisk informasjon

Tid

tirsdag, 17. oktober
12:00 - 13:00

Sted

Bølgen bærekraftsenter, Dronningensgate 2A, 4. etasje

Pris

Gratis