1kaffebilder.

Bølgenfrokost

Ta morgenkaffen og frokosten sammen med oss på Bølgen bærekraftsenter: Åpent for alle! Til hver Bølgenfrokost inviterer vi en grønn gründer eller to som presenterer seg selv og sine løsninger. Til dette møtet har vi invitert gründer-hjelperne Innoventus Sør og Innovasjon Norge og DnB.

Dagens innlegg:

Bli kjent med 

Innoventus Sør
Innoventus Sør er et regionalt innovasjonsselskap, Siva-inkubator og Forny-aktør som representerer Sørlandet. De støtter startups og etablert næringsliv med utvikling og kapitaltilgang for å bygge fremtidens innovative løsninger. Daglig leder Lars Aglen kommer for å fortelle om de ulike tilbudene de har til gründere.

Innovasjon Norge

De fleste gründere kjenner Innovasjon Norge: Her kan du få både tilskudd, lån, kompetanse og rådgivning. Har du hils på noen av de ansatte i vår region?  Hugo Loftesnes Pettersen er kunderådgiver og jobber med finansiering av gründere og oppstartsbedrifter, og er kontorets primærkontakt for økosystemene (rådgiverapparatet, gründerhus- og andre oppstartmiljøer). 

DnB

DnB tilbyr ulike tips og råd om gründerskap og har ambisjoner om å være gründerbanken. Kom og hør på Christian Arntzen som vil fortelle mer om hva DnB kan gjøre for deg som gründer! Arntzen jobber som kundeansvarlig DnB Corporate Banking Sørlandet og har et sterkt engasjement for gründere.

Vi gleder oss til å høre mer. Er du nysgjerrig - så kom!

Vi serverer deilig kaffe/te! 
Ta med deg egen frokostmat og kom! Åpent for alle!

PS: Til denne siste Bølgenfrokosten i år serverer vår vert Manuel også nystekte vafler!

Velkommen!

Praktisk informasjon

Tid

torsdag, 23. november
08:30 - 09:30

Sted

Bølgen bærekraftsenter, Dronningensgate 2A, 4. etasje

Pris

Gratis for alle!