bf

Bølgen frokost

Ta morgenkaffen og frokosten sammen med oss på Bølgen Bærekraftsenter: Åpent for alle! Til hver Bølgenfrokost inviterer vi to grønn gründer/bedrifter/aktører som presenterer seg selv og sine løsninger.

Dagens innlegg:

 

Bli kjent med 

 

Lars Verket

Han vil gi en innføring i "Inner Development Goals" (IDG). Dette er et ganske nylig initiativ fra Stockholm, og det har nå spredt seg til 92 land. Hva er IDG, og hvordan henger disse sammen med FNs bærekraftsmål? Bølgen og Lars holder i IDG HUB Sørlandet, som er i startgropa.

https://innerdevelopmentgoals.org/

 

Kari Byklum

Hun er journalist og driver i dag Byklum Kommunikasjon. Hun har jobbet med formidling og kommunikasjon i 25 år, og leverer i dag journalistikk og innhold til mediehuset og bedrifter over hele landet. Kari brenner for å løfte fram gode historier, og hjelper bedrifter og mediehus med å formidle disse på en enkel, lærerik og interessant måte.

Tidligere var miljø og bærekraft sjelden tema i disse historiene. I dag er det blitt et konkurransefortrinn som snakkes om med stolthet og selvfølge. 

Kari kommer for å fortelle litt om det hun driver med, og om hvordan ekte historier kan være den beste markedsføringen for din bedrift.

 

Vi gleder oss til å høre mer. Er du nysgjerrig - så kom.

 

Vi serverer deilig kaffe/te. Ta med deg egen frokostmat og kom. Åpent for alle!

 

Velkommen!

Praktisk informasjon

Tid

torsdag, 18. april
08:30 - 09:30

Sted

Bølgen Bærekraftsenter, 4. etasje

Pris

Gratis