1kaffebilder.

Bølgen frokost

Ta morgenkaffen og frokosten sammen med oss på Bølgen Bærekraftsenter: Åpent for alle! Til hver Bølgenfrokost inviterer vi to grønn gründer/bedrifter/aktører som presenterer seg selv og sine løsninger.

 

Dagens innlegg:

 

Bli kjent med 

 

Future Materials

 

Future Materials er «Sirkulær-katapulten» som bidrar til at norsk næringsliv omstilles i tråd med EUs forordninger og nasjonale, politiske mål.

  • Senteret tilby relevant kompetanse og utstyr for valg, utvikling, testing og industriell verifikasjon av materialer for det grønne skiftet.
  • «Framtidens materialer er gårsdagens materialer» - de bidrar med å sikre bærekraftig bruk av materialer gjennom resirkulering, gjenvinning og «urban mining».
  • Helsebransjen bruker dem som sin samarbeidspartner i valg, utvikling, testing og industriell verifikasjon av materialer og emballasje.
  • De kan også bidrar til miljøvennlig utvinning av kritiske råmaterialer fra eksisterende og nye forekomster.

https://www.futurematerials.no/om-oss/

 

Øyvind Egaas Stenberg 

Øyvind Stenberg - Ung Bærekrafts og vanngründer med en langsiktig og ambisiøs plan om å bidra med reint vann til ulike deler av verden. Han har vært med å bygge vannvedrift i Tanzania som bidrar med tilgang på reint vann til over 50.000 mennesker. Og i dag jobber han aktivt for å lære seg spansk og ønsker å bidra mes tilgang på reint vann også i Latin Amerika.

 

Vi gleder oss til å høre mer. Er du nysgjerrig - så kom.

 

Vi serverer deilig kaffe/te. Ta med deg egen frokostmat og kom. Åpent for alle!

 

Velkommen!

Praktisk informasjon

Tid

torsdag, 22. februar
08:30 - 09:30

Sted

Bølgen Bærekraftsenter, 4. etasje

Pris

Gratis