Pexels image

Bølgenfrokost

Ta morgenkaffen og frokosten sammen med oss på Bølgen bærekraftsenter: Åpent for alle! På hver Bølgenfrokost inviterer vi en grønn gründer eller to som presenterer seg selv og sine løsninger.

Til denne Bølgenfrokosten kommer Oxidane og Entur!

Oxidane Venture tilbyr mange års erfaring innen finans, formue og risikostyring, entreprenørskap, sjømat, teknologi og software, strategisk markedsføring, merkevarebygging og andre maritime displiner. De har bygget et stort, sammenkoblet nettverk av of innovatører og investorer innen havrelaterte teknologier.

Som investeringsselskap søker Oxidane etter de mest spennende selskapene innen vann og teknologi og menneskene bak selskapene  betyr alt. De investerer i team som er de beste på det de gjør og som løser et problem som gir både miljø- og økonomisk gevinst. I retur tilbyr de kunnskap, lidenskap og aktivt eierskap i tillegg til kapital.

Steffen Pauschert, administrerende direktør og grunnlegger forteller mer på Bølgenfrokost!

Mer informasjon om Oxidane

 

Har du hørt om Entur? Med Entur finner du busser, trikker, tog, baner, ferger, sparkesykler og bysykler samlet på ett sted. Basert på data de får inn, lager de Entur-appen for oss som reiser, og digitale tjenester som hele kollektiv-Norge kan ha nytte av.

Eivind Bakke fra Entur AS forteller mer.

Mer informasjon om Entur

Vi gleder oss. Er du nysgjerrig - så kom!

Vi serverer deilig kaffe/te!
Ta med deg egen frokostmat og kom!

Velkommen!

Praktisk informasjon

Tid

torsdag, 21. september
08:30 - 09:30

Sted

Bølgen bærekraftsenter, 4.etasje

Pris

Gratis

Påmelding