Bli med!

Du kan bli en del av Bølgen bærekraftsenter! Vi har ulike medlemspakker, og vi kan hjelpe deg i gang med din idé!

Medlemskap

Som medlem får du tilbud om kurs og temasamlinger, og du får være med og bestemme hva Bølgen bærekraftsenter skal sette på dagsorden.

Vi tilbyr kontorplasser for gründere og små bedrifter. Vi vet du du ønsker fleksibilitet og lav risiko, derfor har vi ingen depositum og kort bindingstid. Vi ordner daglig drift av kontoret slik at du kan fokusere på din bedrift!

Vi har kontorer og arrangementslokaler midt i byen. Fordeler hos oss:

 • kontorer i ulike prisklasser
 • møterom med moderne utstyr
 • tilbud om kurs og seminarer
 • rom til produksjon av webinar eller podcast
 • arrangementslokaler
 • nettverk med andre gründere
 • sparring og bedriftsrådgivning
 • administrativ støtte og god service
 • hyggelige fellesarealer
 • takterrasse
 • sykkelparkering

 

Medlem kontor

Ditt eget cellekontor. Låsbar dør. Tilgang til flere møterom. Ta med eget interiør eller la oss innrede for deg. Strøm, internett og renhold inkludert. Ingen depositum. 3 mnd. bindingstid. 

Kr. 5.000,- + mva per mnd

 

Medlem fast plass

Fast plass i levende kontorfelleskap. Hev/senk-pult og kontorstol. Eget låsbart skap. Ubegrenset tilgang på tilgjengelige møterom. Strøm, internett og renhold inkludert. Ingen depositum. 3 mnd. bindingstid. 

Kr. 2.500,- + mva per mnd

 

Medlem flexi plass

Clean desk-plass i levende kontorfelleskap. Hev/senk-pult og kontorstol. Tilgang på møterom 5 timer per måned og mulighet til å leie rimelig utover dette ved behov. Strøm, internett og renhold inkludert. Ingen depositum. 3 mnd. bindingstid. 

Kr. 1.500,- + mva per mnd

 

Medlem student flexi plass

Ekstra rimelig for studenter. Begrenset antall plasser. Clean desk-plass i levende kontorfelleskap. Hev/senk-pult og kontorstol. Tilgang på møterom 5 timer per måned og mulighet til å leie rimelig utover dette ved behov. Strøm, internett og renhold inkludert. Ingen depositum. 3 mnd. bindingstid. 

Kr. 900,- + mva per mnd

 

Medlem frivillig flexi plass

Lav pris for frivillige organisasjoner. Begrenset antall plasser. Clean desk-plass i levende kontorfelleskap. Hev/senk-pult og kontorstol. Tilgang på møterom 5 timer per måned og mulighet til å leie rimelig utover dette ved behov. Strøm, internett og renhold inkludert. Ingen depositum. 3 mnd. bindingstid. 

Kr. 900,- + mva per mnd

 

Medlem privat

Du trenger ikke å leie kontor hos oss for å være med! Dersom du vil ha muligheten til å stikke innom og jobbe noen timer sammen med oss, sparre eller diskutere fremtidens løsninger, hvis du har lyst å følge med og delta på et arrangement, kurs, seminarer eller et prosjekt: Bli medlem og bli invitert til det som skjer hos oss! Medlem privat gir deg tilgang til arbeidsplass 3 dager per mnd, tilgang på våre møterom og rabatt på kurs og seminarer.

Kr. 200,- + mva (tilsvarer 250,-) per mnd

 

Medlem lag eller organisasjon

Er din organisasjon engasjert i noen av bærekraftsmålene? Har dere lyst å sparre med oss og utvikle gode løsninger for framtiden? Som medlem får man rabattert pris på våre arrangementer, kurs og seminarer og mulighet til å bli med på våre prosjekter: Bli medlem og bli invitert til det som skjer hos oss! Medlem organisasjon gir deg tilgang til arbeidsplass 3 dager per mnd, tilgang på våre møterom og rabatt på kurs og seminarer.

Kr. 400,- + mva per mnd

 

Medlem bedrift

Jobber din bedrift med konkrete løsninger for å nå bærekraftsmålene? Har dere lyst å sparre med oss, dele kunnskap og utvikle gode løsninger for framtiden sammen med gründere, organisasjoner og ildsjeler? Som medlem får du rabattert pris på våre arrangementer, kurs og seminarer og mulighet til å bli med på våre prosjekter: Bli medlem og bli invitert til det som skjer hos oss! Medlem bedrift gir deg tilgang til arbeidsplass 3 dager per mnd, tilgang på våre møterom og rabatt på kurs og seminarer.

Kr. 500,- + mva per mnd

 

Våre prosjekter