People Planet Profit

Bølgen-frokost: Crowdfunding Sustainability

Vi serverer enkel frokost og setter Crowdfunding og bærekraft på agendaen.

Bølgen Bærekraftsenter ønsker å invitere deg og din bedrift til sin første Bølgen Frokost mandag 6. september kl. 08.15- 09.00, Vestre Strandgate 12, 4610 Kristiansand.  Bølgen frokoster skal ta for seg temaer om bærekraft og er en fin mulighet for ulike bedrifter i Agder til å bygge nettverk og få informasjon om bærekraftige løsninger og verktøy.  De skal finne sted hver måned i våre lokaler midt i Kristiansand sentrum.  Vi serverer frokost til alle deltakere fra kl. 08.00. 


Tema 6. september er: Crowdfunding Sustainability


Crowdfunding is an alternative fundraising channel that is growing fast internationally. At its core is the notion of democratization of finance, where more projects can get funded, more people can participate in funding, and individuals will have a greater say in what gets funded. As such, it answers needs for funding underserved segments of entrepreneurs, social and environmental activists that have limited access to traditional sources of finance. In this talk, you will learn about current trends in crowdfunding, different models of fundraising, and its usage for funding sustainability-oriented projects.

Innledere:

 

Rotem Shneor, an associate professor at the University of Agder’s (UiA) School of Business and Law in Norway.

Kan folkefinansiering gi et grønt skifte?

He founded and leads  the university’s Crowdfunding Research Centre. In addition, he is an affiliate researcher at the Cambridge Centre for Alternative Finance and serves as a key contributor to its annual benchmarking reports. Intertwined with his academic work Dr. Shneor has also established the Nordic Crowdfunding Alliance of platforms, as well as co-founded and currently serves on the board of the Norwegian Crowdfunding Association. His research covers a wide range of issues related to crowdfunding behavior and market development, documented in a long list of academic and management journals, books, and industry reports.

Ingrid Moe og Julie Ekse, eiere av Spiregården

Hvordan bygge en grønn bedrift med folkefinansiering? Vår erfaring

Ingrid startet Spiregården i 2017 som et kombinert yogastudio og vegansk kjøkken. Etter lenge å ha levd i utlandet ble hun inspirert til å etablere Spiregården i Kristiansand. Spiregården er den eneste plantebaserte restauranten i byen.
Julie Ekse har lang erfaring som kokk på en rekke finere restauranter, og lever nå en bærekraftig livsstil. Hun ble medeier i Spiren i 2021.

Smittevern
Mat og drikke serveres på en forsvarlig måte. Dersom du har symptomer på forkjølelse ber vi om at du holder deg hjemme. Vi overholder regelen om minst 1 meter avstand mellom deltakerne. Det er begrensning på antall plasser. Det er derfor viktig at du melder deg på om du vil komme.

 

Vi gleder oss til å se deg på vår første Bølgen Frokost! 

Praktisk informasjon

Tid

mandag, 6. september
08:00 - 09:00

Sted

3.etasje Bølgen bærekraftsenter

Påmelding